Digital Mixing Console DM3 Standard (DM3S)

Digitale mixer, DAW-controller & audio-interface met 9 gemotoriseerde faders, 9″ touchscreen, 16 analoge IN’s en 8 analoge OUT’s.

Datasheet

4 x Verdeler K30 32A

€ 35,- per dag

A60 Verdeelkast

Powerlock 400A input
1 x 25A
2 x 63A
4 x 32A uit
6 x shuko compleet

Prijs op aanvraag

Black and white dansvloeren

Delen zijn 60 x 60 cm en aanstuurbaar via IR controller

Prijs op aanvraag

Infinity IW0741 RDM (12x)

RGBW Wash, elektronische zoom
Movinghead-washers

De Infinity iW-741 is een compact powerpakket dat is uitgerust met zeven RGBW Osram-leds van 40 W. Speciaal geselecteerde motoren zorgen voor ultrasnelle en nauwkeurige bewegingen. In combinatie met een gemotoriseerde zoom kan een haarscherpe 3,6°-straal worden geproduceerd die verandert in een 60°-wash-effect door middel van verschillende beschikbare besturingsprotocollen. De zeven O-Star-leds produceren heel heldere en verzadigde kleuren en door de PWM te wijzigen via DMX is de iW-741 uitermate geschikt voor theater en tv.

  • Ultrasnelle bewegingen
  • Zoom 3,6° tot 60°
  • Instelbare PWM via DMX
  • Batterij aangedreven touch display
  • RDM

BenQ RM7502K 75" interactieve display

De BenQ RM7502K is een touchscreen van 75” met oneindige functies om het interactieve leren naar een hoger level te tillen. Een greep uit de belangrijkste functies van het touchscreen zijn:

  • Gebruiksvriendelijke display
  • Samenwerken vanaf elke locatie
  • Creëer van een gezonde leeromgeving voor scholieren

Het interactieve touchscreen van BenQ is speciaal ontwikkeld voor onderwijsinstellingen. Met de RM7502K in de klas wordt een dynamische en interactieve leeromgeving gecreëerd. Het touchscreen is voorzien van slimme eye-care-technologie, wat ten goede komt aan een gezonde leeromgeving. BenQ heeft het touchscreen uitgerust met EZWrite 5. EZWrite bevat diverse cloudoplossingen, welke een vlotter en eenvoudiger onderwijsproces ondersteunen.

Op electrische trolley
€ 275,00 per dag
Alleen als scherm met touchscreen nodig:
€ 175,00 per dag

BenQ MH856UST beamer

Wil je beeldmateriaal vertonen maar geen last ondervinden van de beamer? Of is de ruimte voor plaatsing beperkt? Ultrascherpe en grote beelden projecteren is nu mogelijk met de ultra short-throw lens van de BenQ MH856UST beamer. Zet deze beamer op een afstand van 0,7m van het projectiescherm en hij projecteert een helder, contrast- en kleurrijk beeld van 2,0 breed (90″) in breedbeeld! De Full HD resolutie (1920×1080) zorgt voor een extreem scherp beeld tijdens de vertoning van multimedia. De BenQ MH856UST beamer is voorzien van LAN-controle functies voor volledige toegang en beheer over elke projector rechtstreeks vanaf hun werkstations met ondersteuning voor Creston en PJ-Link LAN-systemen. Belangrijk bij Ultra Short Throw beamers is dat het projectiescherm zéér strak staat, een goede optie is dan ook een whiteboard, smartboard, zeer vlakke witte muur of de IVISIONS Frame HD-Series.

Prijs op aanvraag

Canon Xeed 450ST shortthrow beamer

Multimedia Projector
De eerste WXGA+ HD Projector die
objectverschuiving combineert met Short
Throw. 4500 Ansi 100” projectie kan al
op afstand van 1,23 m van scherm.

€ 275,00 per dag

NEXO IDS312 loudspeaker

Deze subwoofer maakt gebruik van drie 12″ neodymium units met hoge doorbuiging in een basreflex ontwerp. De koppeling tussen de IDS312 en ID84 is ontworpen om zowel de frequentierespons van de hoofdluidspreker als de directionaliteit uit te breiden door de assemblage te laten fungeren als een homogene geluidsbron van twee meter. IDS312 is gemaakt van 15 mm Baltisch berken multiplex en is uitgerust met elastiekjes die trillingen isoleren in horizontaal gemonteerde toepassingen.

Ultimate Flight Case Portable Z-Style DJ table

UDG Ultimate Flight Case Portable Z-style DJ table provides a clean and professional appearance and is conveniently easy to set up or tear down. A quality piece of furniture for venues, clubs and rental companies, built with industrial-strength materials.

4 x Verdeler K35 32A

€ 50,- per dag

A60 Verdeelkast

Powerlock 400A input
1 x 25A
2 x 63A
4 x 32A uit
6 x shuko compleet

€ 80,- per dag

Statieven

We hebben speciaal voor onze PTZ camera’s een aantal statieven gemaakt waarmee de camera’s op de gewenste hoogte geplaatst kunnen worden.
60 tot 110cm
180 tot 320cm
Eventueel met grote baseplate van 80 x80 cm

Briteq BT-H2FOG compact rookmachine

De Briteq BT-H2FOG COMPACT is een krachtige mistmachine die de ruimte voorziet van veel mist in een relatief korte tijd. Je kunt hem aansturen vanaf je DMX lichtsturingspaneel of via het LCD scherm aan de achterzijde. Als je hem aan je DMX controller wilt koppelen kun je dat op twee manieren doen. De Briteq BT-H2FOG COMPACT heeft een ingang voor een 3-polige XLR kabel maar werkt ook via draadloze DMX. Bovendien heeft de tank een inhoud van zeven liter zodat je lang door kunt misten zonder dat hij steeds bijgevuld moet worden.

€ 50,00 per dag

Sparkular mini

Het nieuwe special effect voor feesten evenementen: indoor vuurwerk. Dit type vuurwerk maakt gebruik van ‘koud vuur’; een scheikundige reactie van metaal poeder. Het wordt niet warm en kan daardoor gemakkelijk binnen worden gebruikt. Een ouput van minimaal 0,5 meter hoogte en maximaal 2 meter hoogte. Hierdoor is dit effect in kleine ruimtes te gebruiken. Met 1 vulling voor de mini variant kan 3 minuten worden gespoten.

€ 50,00 per dag

BenQ PW9620 WXGA beamer

6700 Ansi met standaard lens voor WXGA projecties van 80-500″

€ 325,00 per dag (2x beshikbaar)

BenQ ST5501K 55 direct LED display

BenQ ST5501K 55″ LED display monitor met smalle bessel, 4K

€ 100,00 per dag

NEXO ID84 high-performance column loudspeaker

DE ID84 is het eerste kolomluidsprekerontwerp van Nexo, waarbij zij haar handelsmerk qua ‘power to Size’ ratio, variabele afstraling en optimaal flexibele configuratie mogelijkheden introduceert in een luidsprekercategorie die ingezet kan worden in een breed scala van toepassingen. De ID84 zit boordevol technische innovaties, inclusief een HF opstelling waarvoor patent is aangevraagd. Die maken de ID84 tot een krachtige luidspreker met een uitstekende Peak SPL van 135dB en een frequentiebereik van 90Hz-20kHz. De gebalanceerde en muzikale tonale balans onderscheidt de ID84 van andere kolomluidsprekers. Hij is net zo geschikt voor spraak als voor muziek en uitstekend in staat om als Front of House geluidsysteem te fungeren.
De slanke 1 meter hoge behuizing wordt vergezeld door 2 andere familieleden, een LF extensie module de ID84L en een IDS312 Sub-bas. Met deze 3 producten is het eenvoudig een innovatieve schaalbare maatoplossing aan te bieden in akoestisch uitdagende ruimtes. Potentiële toepassingsgebieden zijn alle mogelijke vormen van openbare ruimtes, in het bijzonder vervoersknooppunten zoals stations, kerken, theaters en sport accommodaties.

Zoek je iets speciaals?